انواع ناودانی

انواع ناودانی
Alberto 댓글 0 조회 5
navdoni-1.pngمشخصات ناودانی
مشخصات ناودانی اروپایی
ناودانی اروپایی اصطلاحی است که برای ناودانی‌های تولید شده بر اساس استاندارد اروپا مدل UNP به کار برده می‌شود. این استاندارد، ضخامت بیشتر و در نتیجه وزن بیشتری را برای ناودانی‌ها تعریف کرده است. ناودانی‌های تولید شده بر طبق این استاندارد مطابق با وزن‌های اعلام شده در جدول اشتال وزنی ساخته شده و به عبارتی ناودانی سنگین محسوب می‌شوند. ویژگی و مشخصات اصلی ناودانی اروپایی وزن و ضخامت بیشتر است که باعث می‌شود این محصول مقاومت و کیفیت بالاتری داشته و یکی از بهترین گزینه‌های ممکن برای کاربری‌های صنعتی و استفاده در پروژه‌های ساختمانی بزرگ باشد.

روش تولید نورد گرم نیز به این صورت است که نخست شمش فولاد در کوره قرار می‌گیرد تا به دمای مطلوب برسد. سپس با استفاده از غلتک‌هایی به‌صورت عمودی و افقی تحت‌فشار قرار می‌گیرد و در نهایت فرایند نورد گرم بدین صورت است که ورق‌های فولادی تحت حرارت بالاتر از 926 درجه سلسیوس قرار می‌گیرند. همین‌طور این دما معمولاً از تبلور بیشتر بوده و باعث می‌شود که محصول به انعطاف موردنظر برسد، سپس محصول در اندازه‌ها و ابعاد موردنظر برش خورده و معمولاً در روش نورد گرم کیفیت نهایی تولید انواع ناودانی سنگین و سبک کم‌تر خواهد بود.

تولید ناودانی به روش نورد سرد: قيمت ناودانی تمامی مراحل در تولید انواع ناودانی به روش نورد گرم را به خاطر بیاورید؛ با این تفاوت که پیش از ورود به مرحله فرم‌دهی، از کوره بیرون می‌آید.

انواع ناودانی اروپایی
همانطور که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم ناودانی اروپایی نوعی پروفیل باز است که در صنایع مختلف به‌ویژه ساختمان‌سازی کاربرد دارد؛ البته شکل ظاهری این نوع ناودانی، سبب می‌شود با عنوان کانال U نیز شاخته شود. روش ساخت، شکل سطح مقطع، شکل ظاهری و استاندارد ساخت ناودانی اروپایی ازجمله مولفه‌های هستند که باعث ایجاد تمایز در انواع ناودانی‌ها خواهند شد. در ادامه به معرفی رایج‌ترین ناودانی‌های اروپایی خواهیم پرداخت:

کاربرد ناودانی در ساخت چارچوب در و پنجره
استفاده از ناودانی در ساخت چهارچوب در ناودانی و پنجره باعث افزایش استحکام و ایمنی می‌شود. برای این منظور‌ ابتدا چهار ناودانی برش خورده و بعد از اتصال به یکدیگر روی در یا پنجره نصب می‌شوند.

ناودانی ساده
ناودانی‌های ساده عمدتاً در طراحی کولر کاربرد دارند. برای ساخت این محصول معمولاً از ورق گرم استفاده می‌کنند؛ اما در صورت نیاز به نوع گالوانیزه امکان تهیه‌ی آن از طریق ورق سرد نیز وجود دارد. این پروفیل در ابعاد ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ و ارتفاع ۳۰ تا ۴۰۰ میلی‌متر در بازار موجود است.

تعدادی از کارخانه‌های داخلی و همچنین رقبای اروپایی این نوع ناودانی را با کمک ابزارهای کاملاً دقیق طراحان و مهندسان ساختمانی تولید می‌کنند. جدول محاسباتی اشتال از جمله همین ابزارهای بسیار کاربردی است که به لطف آن، اندازه گیری‌ها با سرعت و صرفه جویی بیشتری در زمان و انرژی انجام می‌شود.

inblog-3-1.pngجمع‌بندی
بنابر آن‌چه که گفته شد، کاربرد ناودانی در ساختمان سازی زیاد است. شاید قابل رؤیت‌ترین کاربرد این پروفیل‌ها در فریم و چهارچوبی باشد که برای درب و پنجره‌ی ساختمان استفاده می‌شود. اما مصارف دیگر نظیر ساخت خرپا، ستون، اسکلت نما و … نیز از موارد کاربرد ناودانی محسوب می‌شوند. البته برای اجرای هدف، باید به موارد متعددی از جمله جنس، ضخامت و مشخصاتی نظیر میزان تحمل فشار وارده ناودانی و… هم توجه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و خرید قيمت ناودانی ناودانی با قیمت مناسب می‌توانید از طریق شماره ۴۵۱۷۱ با کارشناسان پیوان تماس بگیرید.
0 Comments